Közélet

Belehalt a legújabb netes őrületbe egy 23 éves apa

Egy házibuliból vitték kórházba, miután eszméletét vesztette egy „ütlegelős játék” után.

A fiatal apukát kritikus állapotban szállították kórházba a London keleti részén található lakásából, de az orvosok nem tudták megmenteni az éltét, és megérkezése után nem sokkal halottá nyilvánították – jelentette a brit sajtó. Tommy Main a beszámolók szerint azután vesztette el eszméletét, hogy az egyik új netes őrületet próbálták ki barátaival, miközben többen filmezték. 

A „Punch 4 Punch” (nagyjából: ütés ütés után) lényege, hogy a résztvevők addig adnak egy-egy ütést a másiknak, amíg egyikük fel nem adja. A vesztesnek pedig gyakran valamilyen büntetésből kapott feladatot kell végrehajtania, általában valami ivással kapcsolatosat. A londoni esetről szóló hírekből az nem derült ki, hogy az elhunyt melyik testrésze volt a célpont.

 
Tommy Main és négyéves kislánya
Fotó:YouTube 

A rendőrség közölte, hogy Main halálával kapcsolatban őrizetbe vettek egy húszéves fiatalembert, akit óvadék ellenében később szabadlábra helyeztek. A nyomozók egyelőre még várják a halottkémi vizsgálat eredményeit, amelyek megmutatják, hogy pontosan mi is okozta a férfi halálát, amelyet egyelőre „tisztázatlanként” tartanak nyilván.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik