Közélet

Szörnyű részletek a nőket erőszakoló csörögi rémről

„Gyere velem a Duna-partra, megmutatom a sátramat" – mondta a kocogó nőnek, akit a fák közé vonszolt.

Gyomorforgató módon bánt áldozataival az a 24 éves fiatal, akit többek között egy magas beosztású rendőr feleségének megerőszakolásával vádolnak. A férfit kedden kommandósok kísérték a tárgyalásra, ahol elképesztő részletek derültek ki a tavaly márciusi bűncselekményekről. A vádlott nem sokkal a támadások előtt szabadult előző büntetéséből, az agresszív, 8 általánost sem kijárt férfi még a börtönben is verekedős volt – írja a Blikk.

Éppen Dunakeszin portyázott, amikor tavaly március 4-én a vasútállomásnál meglátott egy nőt. Lelépett a peronról, megközelítette áldozatát majd egy csavarhúzót nyomott a nő testéhez. „Oda a bozótba, oda a bokorba” – terelte áldozatát, azzal fenyegetve, hogy megszúrja. A rémült nő teljesítette óhaját, mégis számtalan szúrást kapott, főleg a combjába, kis híján az artériába. A kegyetlen támadó összeharapdálta a nő száját is, próbálta megerőszakolni, ám nem volt merevedése, így bosszúból halántékon rúgta a nőt. A Bors arról ír, hogy a felolvasott vádirat szerint a férfi nemi szervével két alkalommal a nő szájába hatolt. Az állomásra vonat érkezett, a nő emiatt menekült meg.

Másnap a támadó egy magas beosztású rendőr feleségére vetett szemet. Sződön csapott le rá, kés volt nála. Gyere velem a Duna-partra, megmutatom a sátramat” – mondogatta a halálra rémült nőnek, akit eközben azzal fenyegetett, hogy végez vele. Őt – az orális aktus mellett – meg is erőszakolta. A rendőrök még aznap elkapták csörögi otthonában. A férfi egyébként kezdetben tagadott, hiába a DNS- vizsgálat, amely egyértelműen bizonyította bűnösségét. A kedden kezdődő tárgyaláson már azt mondta, elismeri, hogy ő a tettes, de nem emlékszik semmire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik