Közélet

Autó csomagtartóján utazott az autópályán – videó

Majd bezúzta a hátsó szélvédőt, és bemászott a száguldó járműbe, miközben a többi autós csodálkozva nézte – és videózta – a jelenetet.

„Először azt hittem, csak egy bábú” – mondta el az életveszélyes mutatvány egy amerikai Dél-Karolina egyik autópályán mobiltelefonjával lefilmező Brenda Cruz a WSOC televíziónak. Aztán amikor látta, hogy autó hátulján valójában egy férfi utazik, nem akart hinni a szemének. Csakúgy, mint a többi autós sem, akik Cruz elmondása szerint mind lelassítottak, hogy jól megnézzék maguknak a nem mindennapi jelenetet.

Az autósok elmondása szerint az autót egy nő vezette, és egy gyerek is volt a járműben, ahova a hátsó szélvédő beverése után be tudott mászni a csomagtartón utazó férfi. A helyi rendőrség a WSOC-nak elmondta: több bejelentés is érkezett hozzájuk az esettel kapcsolatban, de mire kiértek a helyszínre, az autó már nem volt sehol, és azóta sem találták meg.

A férfi szemtanúk szerint egy éles tárggyal törte be az üveget, majd bemászott az utastérbe
Fotó:WSOC

A hatóságok szerint a sofőr és a száguldó autóba kapaszkodott férfi ismerhette egymást, de ezt biztosan csak azután tudják majd kijelenteni, hogy megtalálták őket. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy milyen vádakkal kell szembenézniük, de rendőrök elmondása szerint alapból a sofőrt terheli a felelősség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik