Közélet

Kórházban akarta megfojtani háromhónapos gyermekét

Ignácz Péter
Ignácz Péter

újságíró. 2014. 06. 29. 12:34

Azért bántotta kisbabáját a 18 éves anyuka, mert figyelemre vágyott.

Korábban a témában:

A csecsemőt azért vitte kórházba a fiatal anyuka a floridai Orlando városában, mert a kislány vért hányt. Miután kivizsgálták, az orvosok hazaengedték a gyermeket, de másnap ugyanezzel a problémával került vissza. Akkor az orvosok egy kis “ismeretlen eredetű vágást fedeztek fel a kislány torkában, és a gyermeket benttartották megfigyelésre – jelentette a helyi sajtó.

Közben az anyuka, a 18 éves Brenna Elise Winter a WKMG beszámolója szerint több fényképet is közzétett Facebook-oldalán, a kórházban lévő kislányáról, valamint saját magáról, ahogy gyermeke mellett fekszik a kórházi ágyban. Majd pár nappal később ugyanott megpróbálta megfojtani a csecsemőt. A gyerek életét az mentette meg, hogy az életjeleit figyelő monitorokra volt kötve, amelyek azonnal riasztották az orvosokat, amikor leállt a légzése.

Csecsemő (csecsemő, )
Az egyik fénykép, amit a fiatal anyuka a Facebookon tett közzé a kórházban fekvő csecsemőről
Fotó:WKMG

Az anyuka azzal vált gyanússá, hogy egy, a szobát figyelő kamerán keresztül látni lehetett, hogy Winter lánya ágyában matatott, amikor a lány légzése leállt – közölte a helyi sajtó a hatóságok beszámolójára hivatkozva. A kórház nyomozást kezdeményezett a floridai gyermekvédelmi hatóságnál, és kihallgatása alatt Winter elismerte, hogy ő fojtogatta háromhónapos gyermekét, mert “figyelemre vágyott”. Azt is bevallotta, hogy korábban lenyomta az ujját a kislány torkán, felsebezve azt.

A rendőrség letartóztatta a 18 éves nőt, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban ül. Súlyos gyermekbántalmazás, valamint szándékos emberölési kísérlet vádjával indítottak eljárást ellene. Gyermekét mostohaszülőknél helyezték el, és a beszámolók szerint már jobban van.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.