Közélet

A halőr biciklije és a marokkói illegális bevándorló

Ma egy hete az a szörnyű dolog történt a dombegyházi horgásztónál, hogy valaki ellopta a halőr kerékpárját. Annyit elöljáróban elárulunk, hogy meglett, még megható kép is van a visszaszolgáltatásról. Szemmel láthatóan a kerékpár és a halőr is jól van.

Fotó: Rendőrség

De ne szaladjunk előre, egyelőre múlt szombatnál járunk, amikor a bűncselekmény után a rendőrség nagy erőkkel megkezdte a nyomozást. Mindenki tette a dolgát, a kevermesi rendőrőrs dolgozói adatgyűjtésbe kezdtek és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi Irányítási Központjának is jelentették a rémtettet.

Ezt nagyon jól tették, mert a központhoz futott be a hír arról, hogy elfogtak Szarvason egy marokkói illegális bevándorlót, aki valószínűleg nem biciklivel jött az afrikai országból, mégis van nála kerékpár. Kiderült, hogy egy másik szabálysértést is elkövetett. A biciklilopás másnapján a kevermesi rendőrparancsnok családjával szabadidős tevékenységként kerékpározást hajtott végre, amikor észrevette, hogy megrongálták a Bisztray családi kápolnát, valószínűleg valaki ott éjszakázott. Ezzel is a 31 éves marokkói férfit gyanúsítják.

Az illegálisan bevándorló férfit az illetékes bevándorlási hivatal kezére adták. Itt a vége, fuss el véle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik