Közélet

Szeretője holttestét kapta születésnapjára a magyar nő

„Meghalt?” – ennyit kérdezett a férj, amikor meglátta a rendőröket. A férfi egy piszkavassal ölte meg riválisát.

Meghallgatta a bíróság kedden Angliában, Derby városában azt a magyar férfit, aki megölte felesége szeretőjét egy piszkavassal még januárban, az asszony születésnapján – számolt be a Derby Telegraph. A lap emlékeztetett, a féltékenységből gyilkoló férjet hat órával azután fogták el, hogy agyonverte az 54 éves David Huntert. Az áldozat éppen hazaért a munkából, amikor rátámadtak. A buszvezető holttestére a behajtón találtak rá.

A pár válófélben volt, az asszony a munkahelyén ismerkedett meg a férfival, a nő ugyanis szintén buszsofőrként dolgozott. Az áldozat testén legalább 24 sérülést találtak, elsősorban a fején és az arcán. Az orvos szakértő szerint koponyatörést szenvedett.

A szomszédok látták, hogy mászkált valaki a környéken, mielőtt a férfit megölték, a gyilkos férj autóját ráadásul kamera rögzítette a városban.

Amikor a rendőrök megjelentek, hogy bevigyék a férjet, ő épp tortát sütött nejének a születésnapjára. „Meghalt?” – csak ennyit kérdezett az egyenruhásoktól. A férj mindezeken túl állítja, nem akarta megölni riválisát.

Az ügy jelenleg bírósági szakban van, a tárgyalás folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik