Közélet

Késsel a hátában ment be egy McDonald’sba

Miközben teljesen nyugodtan beszélt mobiltelefonján, közölve szeretteivel, lehet, hogy ezek az utolsó pillanatai az életben.

Az 50 éves férfi hátába fényes nappal, délelőtt tíz órakor szúrtak bele egy konyhakést egy forgalmas New York-i utcán, de ettől nem esett nagy pánikba. Még képes volt elgyalogolni egy közeli McDonald’sig, majd besétált a gyorsétterembe, miközben a hátából kikandikált az oda szúrt kés, és fehér pólóját már teljesen átáztatta a sebből kifolyó vér – jelentette a CBS és az ABC.


Nyugodtan beszélt mobilján, amikor egy késsel a hátában bement a gyorsétterembe
Fotó:CBSNewYork

Szemtanúk a helyi sajtónak elmondták: a megkéselt férfi meglepően nyugodtan beszélt mobilján, minden bizonnyal szeretteivel közölve, hogy mi történt vele. Hozzátéve: lehet, hogy ez lesz az utolsó beszélgetésük. A férfi segítségére az étterem vendégei siettek, akik igyekeztek megakadályozni, hogy összeessen, rá a késre. A beszámolók szerint végül eszméletét vesztette. Súlyos, de nem életveszélyes állapotban szállították kórházba.

 

 

A rendőrség közlése szerint a meg nem nevezett férfit egy utcai verekedés közben szúrták hátba, és az elkövetőket még keresik. A CBS-nek egy közelben dolgozó utcai árus azt mondta, az áldozat egy nappal korábban részese volt egy verekedésnek, és amiatt hagytak a hátában egy kést.

És egy ilyen hírnél, naná, hogy nem tudunk ellenállni a kísértésnek, hogy felidézzük Rejtő Jenőt és a húszcentis kagylóritkaságot. Ide kattintva tudják elolvasni a legendás jelenetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik