Közélet

Egymást érik a karambolok az ország útjain

A 3-as főúton kamionok ütköztek, egy embert mentőhelikopter vitt kórházba. Egy budai balesetben öten sérültek meg. Szekszárd külterületén egy robogós szenvedett halálos balesetet.

Két kocsi karambolozott Budapest II. kerületében, a Hidegkúti úton kedd délelőtt. A balesetben öt ember megsérült, de egyikük állapota sem, súlyos.

A katasztrófavédelem közlése szerint az úton a műszaki mentés idejére csak az egyik sávon lehet közlekedni. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket.

A 82-es út 16-os kilométerszelvényében, Olaszfalu közelében két autó ütközött, a balesetben összesen hárman sérültek meg, egy ember súlyosan, ketten pedig könnyebben. A kora reggeli órákban, Méránál kamionok ütköztek. A balesetben ketten sérültek meg, egy férfit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Az 1-es főút 80-as kilométerénél, Komáromnál egy kamion fordult keresztbe az úton, miután átszakította a szalagkorlátot. A műszaki mentés idejére teljes útzárat rendeltek el.

Szekszárd külterületén egy motorral közlekedő fiatalember ütközött kamionnal. A kétkerekűn utazó fiatalembert a mentők kórházba vitték, ám ott végül belehalt sérüléseibe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik