Közélet

Összetörte magát, de biztosítója válaszra sem méltatja

A férfi könyökét fémhuzal tartja össze, bal kezét pedig valószínűleg sohasem fogja tudni használni.

A férfi tavaly novemberben cimboráival beszélgetett a pesti rakparton, amikor baleset érte. Egy figyelmetlen taxis nem adott elsőbbséget egy hókotrónak, balról belecsúszott a monstrumba, amely az ütközéstől a járdára csúszott, a többtonnás gép lapátja pedig a levegőbe repítette Jánost – írja a Blikk.

A férfi a lapnak elmondta, kis híján a Dunában kötött ki, de sokktól semmilyen fájdalmat nem érzett. Tetőtől talpig begipszelve feküdt otthon, hetekig a mosdóba sem tudott egyedül kikászálódni. A rengeteg fekvéstől pedig újabb és újabb felfekvések jelentek meg a testén.

Mivel a baleset után a rendőrség kiderítette, hogy a taxis hibázott, a sofőr kötelező felelősség biztosítójának kellene fizetnie. Csakhogy a férfi és ügyvédje hónapok óta hiába próbálják utolérni a társaságot, egyelőre semmilyen választ nem kaptak. A törvény szerint a biztosítónak három hónapja van arra, hogy valamit reagáljon, ám fél év elteltével sem tettek semmilyen lépést – magyarázta dr. Ikanov Gábor, János ügyvédje, aki több millió forintos kártérítést követel a biztosítótól.

A férfi és családja a tartalékait élik fel, hiszen a családfő a baleset hogy egyelőre nem képes dolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik