Közélet

Dugók várhatók három autópályán

Különböző munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be az M1-es, az M3-as és az M7-es autópálya egyes szakaszain.

Az M1-es autópályán Győr irányában a 34-es és a 36-os kilométerszelvény között, a Bicske melletti szakaszon reggel 7 óra óta zajlanak nagyfelületű burkolatjavítási munkák. Az erős forgalom miatt már lelassult a térségben a közlekedés. Azok az autósok, akik szeretnék elkerülni ezt a szakaszt, a 27-es kilométerszelvényben lévő zsámbéki (herceghalmi) csomópontban hajthatnak le az 1-es főútra és a 39-es kilométerszelvénynél, a bicskei csomópontban térhetnek vissza az autópályára. Ezen a szakaszon a tervek szerint szerdán is hasonló korlátozások mellett folytatódnak a javítási munkák.

Az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán a 10-es kilométer térségében délelőtt a külső sávban végeznek burkolatjavítási munkákat, amelyek várhatóan ugyancsak torlódással járnak. Ezen kívül az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 220-as és a 211-es kilométer között az elválasztósáv kaszálását végzik a belső sáv zárása mellett – olvasható a közleményben – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Aktuális webkamerák

Itt vannak az autópályákat pásztázó kamerák, válassza ki a legördülő sávból a vonatkozó megfelelő szakaszt, hogy láthassa, vannak-e bedugult, torlódott részek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik