Közélet

Kiderült, mivel gyanúsítják Vizoviczkit

Arra lehet következtetni, hogy Vizoviczki esetleg megfenyegetett valakit, hogy az ellene adócsalásért folyó eljárásban mit mondjon, és mit ne.

Kényszerítés hatósági eljárásban: ez a legújabb bűntett, amelynek elkövetésével az ügyészség Vizoviczki László szórakozóhelybirodalom-tulajdonost meggyanúsította. A gyanúsítás szerint az egyik általa lefizetett rendőr ellen pedig lőszerrel való visszaélés miatt kezdett nyomozni a katonai ügyészség; ugyan két éve nyomoznak ellene, de „csak most derült ki”, hogy korábban illegálisan tartott lőszert is találták nála – írja a nol.hu.

A Népszabadság információja szerint a Központi Nyomozó Főügyészség nagy valószínűséggel él a harmincnapos hosszabbítás jogával a már vád-előkészítési szakban lévő Vizoviczki-ügyben, így várhatóan csak a jövő hónap közepe táján emelnek vádat Vizoviczki és 58 társa – vagy legalábbis a többségük – ellen. Mint írják, szinte biztosra vehetően két per lesz.

A gyanúsításból arra lehet következtetni, hogy Vizoviczki esetleg megfenyegetett valakit, hogy az ellene adócsalásért folyó eljárásban mit mondjon, és mit ne.

Az egykori diszkókirályt múlt pénteken fogták el ismét, azt már akkor tudtuk, újabb bűncselekmény gyanúja merült fel. Hétfőn pedig a Fővárosi Bíróság közölte, hogy harminc napra elrendelte az előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik