Közélet

Rendőrök állították le az esztergomi családanya boncolását

Egy lábon kihordott infarktus után hazaküldték az asszonyt, aki aztán otthonában halt meg; a rendőrség igazságügyi boncolást rendelt el – írja a Bors.

A 46 éves H. Gyuláné edzésen vett részt múlt szerdán a női focicsapat tagjaként. Az asszony rosszul lett, hasogatott a feje, fájt a mellkasa, elfehéredett, remegett. Mentővel vitték az esztergomi kórház sürgősségi osztályára. Egy orvos megvizsgálta, megcsinálta az EKG-t, vérnyomást mért, vért is vettek. Később ez az orvos elhagyta a kórházat, de a beteget nem adta át a kollégájának, így este 7-től háromnegyed 11-ig várakoztak – mondta el a Borsnak a férj.

Egy másik orvoshoz, akihez végül sikerült bejutni, elmondta, hogy a nő lábon kihordhatott egy infarktust. Gyógyszert adott, és hazaküldte őket. Hajnali kettőkor azonban már a férj nem tudta felébreszteni a feleségét. Mire a mentő kiért, késő volt. A családfő korán reggel feljelentést tett.

Az asszonyt még a halála reggelén fel akarták boncolni. A Bors információi szerint a rendőrség avatkozott közbe, és igazságügyi boncolást rendelt el. A kórház szerint az ügyben hatósági vizsgálat folyik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik