Közélet

Kamera rögzítette a soroksári futónőt percekkel halála előtt

Férje azonosította a felvételen látható kocogót.

A meggyilkolt soroksári futónő férje azt hitte, azért kell a rendőrségre mennie, mert elkapták a gyilkosokat, ehelyett egy felvételt mutattak neki feleségéről – mondta a férfi a Borsnak. A videón a kisgyermekes anyuka látható, mindössze néhány perccel a halála előtt, amint a megszokott útvonalán futott.

A férfi a lapnak azt mondta, percekig zokogott, miután látta a felvételt. A nyomozók két alkalommal szembesítették a videóval, ugyanis nem voltak biztosak abban, hogy az asszonyt rögzítette a térfigyelő kamera. A férfi jogi képviselője szerint ellentmondások voltak a tanúvallomásokban, de ezt most sikerült tisztázni, és nagyon fontos volt az is, hogy felismeri-e a bicikliúton futó nőben a feleségét. A férj azt mondta, meggyőződése, hogy Krisztinát látja a felvételen.

Mint ismert, a nőt szeptember végén ölték meg, holttestére Soroksáron, a bozótosnál találtak rá, a kutya a nyomokat követve összevissza cikázott a bokrok között, ami arra utal, hogy az áldozat menekülni próbált. A holttest állítólag meztelen volt és csupa vér. Támadója bestiális módon végzett vele, összeverte, majd – meg nem erősített információk szerint – egy zsineggel megfojtotta. Az ügyet külön nyomozócsoport próbálja felgöngyölíteni hónapok óta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik