Közélet

Éveken át kényszerítettek szexre egy gyereket Pest megyében

A férfi éveken keresztül gyötörte a lányt. Nem engedte sehova és azzal riogatta, hogy beinzulinozza magát - kivéve ha teljesítette, amit akart.

Megkezdődött a tárgyalása első fokon annak a férfinak, aki éveken át szexuálisan zaklatta nevelt lányát. Az ügyet először szerdán, a Budapest Környéki Törvényszéken tárgyalták. A bíróság részletesen beszámol a vádlott rémtetteiről.

Eszerint a férfi 15 évig – 1997 és 2012 között – élt élettársi kapcsolatban áldozata édesanyjával. Egy Pest megyei településen laktak, együtt nevelték közös fiukat, illetve a nő előző házasságából született lányát és fiát. A vádlott cukorbeteg volt, rendszeres inzulinkezelés alatt állt – ezt is bevetette, hogy nyomást gyakoroljon a kislányra, akit évekig gyötört.

Beinzulinozta magát, tiltotta mindenkitől

A férfi szigorúan bánt a család minden tagjával, nevelt lányával különösen. Nem engedte sehova, barátnői is alig lehettek, a fiúktól pedig egyenesen tiltotta. 2004 szeptemberében környékezte meg először, amikor egyedül maradtak otthon. A gyerek akkor 6. osztályba járt, nevelőapja pedig 27 éves volt. Azt kérdezte a kislánytól, hogy megujjazhatja-e.

A gyerek nemet mondott, ezért a férfi megtiltotta neki, hogy átmenjen a barátnőihez játszani. Ezután inzulint adott be magának, remegni és rángatózni kezdett majd bekómált. A lány mindezt végignézte. Nagyon megijedt és rettegett, nehogy a férfi megint rosszul legyen.

Néhány hónappal később, amikor ismét csak ketten voltak a házban, a vádlott azt mondta a lánynak, hogy csak akkor mehet át a barátnőjéhez, ha megteheti azt, amit a múltkor akart. Így is történt. Ez a tevékenysége ettől kezdve rendszeressé vált, amikor a gyerek el akart menni valahova, engednie kellett nevelőapja követelésének.

Azt akarta, legyen a barátnője

A lány 14 éves volt, amikor egyik este ott akart aludni egyik barátnőjénél. Édesanyja a férfihoz küldte, hogy kérjen tőle engedélyt. Mivel a családfő nemet mondott, a gyerek azt mondta, ha meggondolja magát, cserébe kérhet tőle valamit. Nevelőapja ezután úgy döntött, mégis elmehet a barátnőjéhez, ám viszonzásul azt akarta, hogy a lány elégítse ki orálisan. A gyerek ezt megtette, ezek után többször is. Az áldozat ugyancsak 14 éves volt, amikor a férfi elvette a szüzességét. Amikor ez megtörtént, rendszeressé váltak az együttlétek. Így kapott csak engedélyt arra, hogy találkozhasson barátaival, ráadásul félt attól, hogy nevelőapja inzulint adagol be magának vagy agresszív lesz.

A lány 15 éves lehetett, amikor a nevelőapja arra kérte, hogy legyen a barátnője. Miután nemet mondott, a vádlott beadott magának 120 egység inzulint, majd kitépte a számítógép zsinórjait.  A kamasz ezt úgy élte meg, hogy a férfi ezzel zsarolja őt, ezért a végleges válaszáig időt kért. 2007 januárjában, néhány hónap időhúzás után a férfi részegen összetört mindent a konyhában. Az őrjöngőt a lány édesanyja segítségével csillapította, majd fektette le.

Amikor kettesben maradtak, a vádlott sírni kezdett, hogy nem bírja tovább, hogy nincs vele együtt, mert szerelmes belé. Ekkor a lány azt mondta, hogy jó, akkor legyenek együtt, mindezt azért, mert elege volt a nevelőapja agresszív viselkedéséből.

Nem hallgatott tovább

A kapcsolat 2012 nyaráig tartott, a lány ekkor döntötte el, hogy elmondja valakinek, mit tettek vele. A barátnőjének mesélt először kálváriájáról, aki meggyőzte, hogy mondjon el mindent az édesanyjának is. A tini 2012 augusztusában fordult szülőjéhez. Az asszony a hallottak után feljelentést tett volt élettársa ellen.

A férfit nevelése alatt álló személy sérelmére folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszakkal vádolják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik