Közélet

Pedofilnak szolgáltatta ki a három évest a bébiszitter

A férfi életfogytiglani börtönt kapott, mert begyógyszerezte és megerőszakolta a gyermeket, a nőt, aki átadta neki 16 évre ítélték.

Nem csak átadta a rábízott három éves kisfiút egy ismert pedofilnak a 28 éves bébiszitter, de helyet is biztosított neki a bűncselekményéhez. A 32 éves férfi a nő lakásán begyógyszerezte a gyermeket, és megerőszakolta, amíg aludt. Az aktust felvette telefonja kamerájával, majd számítógépén újra, és újra megnézte a jelenetet. Vile Claire Semmenst 16 évnyi, Aaron Hughest pedig életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a cardiffi bíróság – írja a BBC.

A férfi akkor csak akkor bukott le, amikor a rendőrség rutinellenőrzést tartott nála, és átvizsgálták a számítógépét, mert korábban gyanúba keveredett pedofil tartalom, küldése és fogadása miatt. A rendőrök elborzadtak, amikor megtalálták a felvételt, melyen a férfi kétszer erőszakolja meg a három éves gyermeket, a bébiszitter lakásán. Hughes azt vallotta, hogy mindkét eset ugyanazon az éjszakán történt, de a nyomozóknak feltűnt, hogy a kisfiú mindkét alkalommal különböző pizsamát viselt, ahogy a férfi ujján is két különböző gyűrű volt látható.

Claire Semmens és Aaron Hughes (fotó: Facebook)

Az ügyészség azzal vádolta meg a férfit, hogy két különböző alakalommal erőszakolta meg a gyermeket Semmens hálószobájában, a nőt pedig azzal, hogy a kisfiút nem csak kiszolgáltatta a pedofilnak, de biztonságos búvóhelyet is szolgáltatott neki a bűncselekmény elkövetéséhez.

A feltételezés szerint a nő beleszeretett a pedofil féri meleg élettársába, és azt remélte, ha Hughes kiéli a vágyait a gyermeken, esélye lesz a másik férfinél. A férfiak nem sokkal ezelőtt költöztek a gyermekfelvigyázásból élő nő szomszédjába, és barátságot kötöttek vele. A rendőrség szerint a bébiszittert is izgatta a pedofília, a nő laptopján legalábbis találtak pornográf képeket gyermekekről, illetve néhány meztelen fotót olyanokról, akikre vigyázott.

Amikor megtudták, hogy a rendőrség keresi őket, Hughes és Semmens megpróbáltak elmeneküni. Amikor elkapták őket, a férfi azzal védekezett, hogy számos személyiségzavara, és mentális betegségei miatt nem ura a tetteinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik