Közélet

Szexet ígértek az idős férfinak, de kifosztották

Míg egyikük közös fürdőre csábította a 86 éves öregurat, egy másik kivett 100 ezer forintot a zakójából. A pénzt egyikük bugyijában találták meg

A rendőrök három órán belül elfogták azt a négy nőt, akik a gyanú szerint a napokban, egy a zalaegerszegi buszpályaudvarhoz közeli presszóban megismerkedtek egy 86 éves celldömölki férfival, majd elvették a pénzét. Az idős embernek szexet ígértek, így csalták fel egy lakásba, ahol az egyikük közös fürdőzésre invitálta, majd fehérneműre vetkőzve terelte el a férfi figyelmét, miközben társa a zakójából több mint százezer forintot és valutát vett ki. Mindezek után közölték az öregúrral, hogy tűnjön el. Ekkor már tudta, hogy kilopták a pénzét, de nem tudott mit tenni.

A megszerzett bankókkal az egyik asszony fia egy pénzváltóba ment, ahol forintra váltotta a valutát. Később, egy ismerősük lakásán éppen a pénzosztás közben fogták el őket a rendőrök. A nyomozók a pénz egy részét az egyik gyanúsított alsóneműjében találták meg. A négy nőt a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Csak egyikük tett beismerő vallomást.

Az ügyben csoportosan elkövetett kifosztás miatt indult eljárás. A rendőrség kezdeményezte a négy nő előzetes letartóztatását – tudtuk meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik