Közélet

Meggyilkolt csecsemő a vonaton – kihallgatások kezdődtek

A picire a Budapest és München között közlekedő szerelvény vécéjében találtak rá. A boncolás megállapította: a kisfiú élve született és erőszakos halált halt.

Kihallgatások kezdődtek az ÖBB osztrák vasúttársaság Budapestről Münchenbe közlekedő járatán holtan talált újszülött ügyében – közölte az MTI-vel szerdán a müncheni rendőrség. Az érintett főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a kihallgatásokat már megkezdték, ám azt egyelőre nem kívánják közölni, hogy az érintettek milyen kapcsolatban állnak az üggyel.

Az újszülött holttestét kedden Münchenben találták takarítók az ÖBB Budapest-Bécs-Salzburg-Rosenheim-München útvonalon közlekedő, RJ (Railjet) 68-as számú, hétfői járata egyik kocsijának mellékhelységében. A bajor főváros rendőr-főkapitányságának kedd esti közleménye szerint a boncolás megállapította, hogy a kisfiú élve született és erőszakos halált halt.

A külföldi egyenruhások kérik mindazokat, akik a vonaton utaztak vagy tudják, ki lehet az anya, esetleg információjuk van a bűncselekménnyel kapcsolatban, jelentkezzenek a müncheni rendőr-főkapitányság gyilkossági osztályánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik