Közélet

Kardos támadás, szíven szúrt fiatal Fegyverneken

Az érintettek köveket, téglákat dobáltak és különféle késekkel estek egymásnak. Többen megsérültek.

A rendőröket hétfőn riasztották a fegyverneki házhoz, miután többen egymásnak rontottak. A helyiek kövekkel, téglákkal dobálták egymást, kardokkal és egyéb szúró, illetve vágó eszközökkel támadtak. A verekedésben négyen sérültek meg, a mentők mindenkit kórházba vittek. A Hír24 úgy tudja, egy huszonéves fiatalt szíven szúrtak, egy harmincas éveiben járó férfit pedig hasba.  Előbbi – súlyosabb állapotban lévő – sérültet mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről.  A ház környékét a történtek után információink szerint ellepték a rendőrök.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egyenruhások ezzel egyidőben szétválasztották a dulakodókat és előállították őket. A nyomozók úgynevezett közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket is lefoglaltak a helyszínen.

A rendőrök garázdaság miatt négy embert hallgattak ki gyanúsítottként, ötödik társukat jelenleg is keresik.  Az ügyben testi sértés minősített esete miatt is eljárást indítottak, melyben a rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy másik férfit is, aki a súlyosabb szúrt sérüléseket okozta.


police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik