Közélet

Buszvezetők verekedtek össze Budapesten

A helyszínre állítólag mentőt is hívtak.

Buszvezetők estek egymásnak hétfő délelőtt Budán. Az esetről a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület számolt be Facebook-oldalán:

„Értesüléseink szerint ma délelőtt negyed 11 körül összeverekedett egy BKV-s és egy VT-Arrivás járművezető az Apor Vilmos téren. A bunyó elég súlyos lehetett ugyanis mentőt hívtak, amely kb. fél 11-re ért oda. Mindkét járművezető a 105-ös járaton dolgozott, az összeszólalkozás oka állítólag az volt, hogy a VT-s kocsi ráállt a BKV-sra, ezt annak a sofőrje nehezményezte, mire válaszként behúztak neki.”

Kérik, aki többet tud az esetről, ossza meg velük.

Ezek a buszvezetők

Furcsa munka: ingerszegény, ugyanakkor felelősségteljes; magányos, ugyanakkor folyamatosan emberek közelében telik – rajtuk csapódik le a társadalom összes feszültsége, és még vezetniük is kell. Nem csoda, ha a buszvezetők között sok a bogaras, furcsa lény. Mindenkinek van egy története valamelyikükről, ahogy szerpentinen gyorsulnak, sudokuznak előzés közben, basszushangon éneklik be a következő állomás nevét, elalszanak, mozgássérült utast zárnak oda stb. Állítólag a világban létező gonosz sem a bibliai bukott angyal műve, hanem a buszvezetőktől ered, amikor becsukják a rohanó utas orra előtt az ajtót. Áldozatok és elkövetők egyszerre – csoda-e hát, ha ilyeneket csinálnak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik