Közélet

Eltűnt egy fiú az ongai tavaknál

A 17 éves Bence elindult haza, de nem érkezett meg. A fiatalt a rendőrség is keresi.

A fiút vasárnapra virradó éjszaka látták utoljára, Bence barátaival ment az ongai tavakhoz. A vele lévők szerint hajnal 2 órakor indult haza teljesen egyedül, azóta nem adott életjelet magáról. Családja és barátai órákon át keresték sikertelenül, végül a rendőrséghez fordultak – írta a Hír24-nek az egyik hozzátartozó.

Hétfőn az egyenruhások bevonták a keresésbe a Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoportot is, mentőkutyákkal, búvárokkal próbáltak a nyomára bukkanni, szintén eredménytelenül. A kétségbeesett család reménykedik, hogy a fiú előkerül.

Szerda délután a rendőrség is közzétette felhívását. Eszerint Lencsés Bence 180 centiméter magas, vékony testalkatú és megközelítőleg 75 kilogramm. Haja, illetve szeme színe barna. Jobb kulcscsontjánál egy 10 centiméteres műtéti heg látható, valamint bal fülében fültágítót hord. Eltűnésekor világosszürke színű farmernadrágot, krémszínű, rövid ujjú, sast ábrázoló felsőt, feketeszínű orkán anyagú vastag kabátot és fekete színű sportcipőt viselt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik