Közélet

Rendszeresen megerőszakolta a hétéves kislányt, 15 évet kapott

Az ügyész a táblabíróság előtt úgy fogalmazott, a férfi tulajdonképpen "szexrabszolgaként használta" nevelt lányát.

Jogerősen tizenöt év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden egy tiszakürti férfit, aki hosszú időn át fajtalankodott a nevelt lányával. A táblabíróság szemérem elleni, folytatólagosan, nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szemérem erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 40 éves férfit, és úgy döntött, hogy a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra.

A korábban számos alkalommal – köztük erőszakos közösülésért is – elítélt férfi 2005-ben költözött össze egy tiszabői nővel, pár nappal azután, hogy szabadult a börtönből, s közösen nevelték az asszony kislányát, későbbi áldozatát.  A következő évben közös gyermekük is született.

A vádlott szexuális élete szabados volt, rendszeresen örömlányokat vitt közös lakásukba, a gyerekek szeme láttára pornográf videókat nézegetett, a kicsik gyakran annak is szemtanúi voltak, hogy a férfi az anyjukkal szeretkezett.
A férfi 2010 augusztusától –  miután három hónapos börtönbüntetéséből szabadult – másfél éven át hetente többször fajtalanságra kényszerítette akkor hétéves nevelt lányát, akit ha ellenkezett, rendszeresen megvert. Pornófilmeket is nézetett áldozatával, és felszólította őt, hogy ugyanúgy csinálja vele, ahogy a filmben látta. A férfi minden esetben megfenyegette a gyereket, hogy el ne merje mondani a történteket édesanyjának vagy bárkinek, mert akkor az anyját és őt is megveri.

Az ügyész a táblabíróság előtt úgy fogalmazott, a férfi tulajdonképpen “szexrabszolgaként használta” nevelt lányát.

2012 tavaszán – miután a vádlott ismét megütötte a kislányt – az élettársa összeveszett vele, és a férfi elköltözött. A gyerek ezután mondta el anyjának, mi történt vele az elmúlt hónapokban. A nő feljelentést tett.

A más bűncselekmények miatt jelenleg is szabadságvesztését töltő férfi az eljárás alatt következetesen tagadta a bűncselekmények elkövetését, az utolsó szó jogán azt mondta, maga is megveti a pedofilokat. A táblabíróság döntésével súlyosította a vádlottra első fokon kiszabott tízéves fegyházbüntetést. A bíró az ítélet indoklása során hangsúlyozta, “nem lehet emberéleteket tönkretenni, ezt tükrözte a súlyos büntetés”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik