Közélet

Közmunkával megúszta a nejlonharisnyás szatír

A férfi egy nejlonharisnyát húzott meztelen alsótestére, így "üdvözölte" az autósokat a Margitsziget egyik felhajtójánál.

A nejlonharisnyás szatírként emlegetett férfi ellen februárban emeltek vádat, az ügyész végrehajtandó büntetést indítványozott, de a bíróság másként döntött. A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint a Pesti Központi Kerületi Bíróság 300 óra fizikai munkakörben letöltendő közérdekű munkát szabott ki. Szeméremsértés vétségében mondták ki bűnösnek.

A férfi összesen 53 napot töltött előzetes letartóztatásban, ez az idő beleszámít büntetésébe.

A férfi 2013. szeptember 15-én az esti órákban jelent meg a Margitsziget Árpád híd felőli felhajtójánál, majd ott az egyik padnál nadrágját és alsónadrágját levette, meztelen alsótestére pedig áttetsző női nejlonharisnyát húzott. Ezután a felhajtó mellett sétálva – hogy kielégítse vágyait – nemi szervét szeméremsértő módon mutogatta az arra haladó autósoknak. Az egyenruhások a helyszínen elkapták.

Pár órával később egyébként horogra akadt egy másik szatír is, ugyancsak a Margitszigeten. A férfi a bokrok között bujkált, onnan leselkedett, tette mindezt pucéran. A szigetre járók már hetek óta panaszkodtak rá

Ajánlott videó

Olvasói sztorik