Közélet

Felborult kamion és lángoló busz az M7-esen

A Budapest felé vezető oldalon egy fémárut szállító kamion borult az oldalára, Balaton felé pedig egy busz gyulladt ki, ráadásul három autó is koccant utóbbi helyszíntől nem messze.

Az M7-es autópályán a balatonendrédi lehajtó közelében oldalára borult kamion csütörtök délután az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon – közölte a Somogy megyei katasztrófavédelmi szóvivő csütörtökön az MTI-vel. Bázelné Mihályka Szabina tájékoztatása szerint nem sokkal 12 óra után kezdték a fémárut szállító kamion mentését. Erre az időre – előreláthatólag délután 4 óráig – a forgalom a belső sávon haladhat az érintett útszakaszon. A balesetnen nem sérült meg senki.

A Balaton felé vezető oldalon is forgalomkorlátozásokra kell számítani. A tárnoki szakaszon, a 23-as és 24-es kilométerszelvények között gyulladt ki busz. A motortér kapott lángra. Az érdi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig az utasok leszálltak a járműről. A helyszín közelében három utó is összekoccant a belső sávban, ezért forgalomlassításra lehet számítani az érintett útszakaszon.

Vérözön a mezőn

Olykor a legidillibb pillanatok fordulnak át egy szempillantás alatt tragédiába – legalábbis a Monty Python világában:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik