Közélet

Szexvideóval, álnéven zsarolta szeretőjét

A férfi a találkák költségét akarta fedezni az összegből. Kapott is 230 ezer forintot, ám pechjére végül a nő feljelentést tett.

Az Esztergomi Járási Ügyészség zsarolás miatt állít bíróság elé egy 35 éves férfit, aki megzsarolta szeretőjét. A pár 2013 áprilisában ismerkedett meg egy internetes társkereső oldalon, köztük intim kapcsolat alakult ki, együttléteikről videofelvételeket készítettek, illetve fényképet is csináltak.

Az érintettek nem ugyanazon a településen laktak, ezért a férfi úgy döntött – hogy fedezni tudja a találkákkal járó kiadásokat – fenyegetés útján szerez pénzt szeretőjétől. Ennek fényében – magát egy másik személynek kiadva – álnéven, az interneten keresztül felvette a kapcsolatot a nővel és közölte vele, feltörte a laptopját és nyilvánosságra hozza, illetve a munkahelyére is elküldi a videókat, ha nem fizet.

A szerető azt is felajánlotta, majd ő elviszi a pénzt a „zsarolónak”. A nő félelmében, több részletben, összesen 230 ezer forintot fizetett ki, ám végül a rendőrséghez fordult – közölte kedden a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik