Közélet

Öt napig feküdt felborult autójában, mire rátaláltak

Nem volt mit ennie, innia, kocsiját a sűrű növényzettől nem lehetett látni.

Az amerikai Colorado államban élő nő ételen-szomjan élte túl az öt napot a felborult autóba szorulva, amely a hatóságok közlése szerint többször is átfordult, miután április 29-én este lecsúszott az útról – jelentette a CNN. A roncs nagyjából negyven méternyire feküdt az úttól a sűrű növényzetben, egy lejtőn, és az országútról egyáltalán nem lehetett látni. A CBS beszámolója szerint az úton semmilyen nyom nem utalt arra, hogy ott egy autó balesetet szenvedett.

A roncsokat, és benne a nőt végül csak május negyedikén, a szerencsének köszönhetően találta meg egy férfi, aki csak azért állt meg ott, hogy fényképeket készítsen a tájról, és akkor vett észre a roncsot. A férfi észrevette a nőt az autóban, de azt gondolta, hogy egy holttestet lát, és ezzel az információval ment a rendőrségre. Így a tűzoltókat nagy meglepetés érte, amikor a halottnak hitt nő váratlanul az ablakhoz nyomta a kezét, amikor az egyik tűzoltó be akarta törni az ablakot.

Az egyik tűzoltó elmondása szerint a nő az esernyőjére írt segítségkérő szöveggel próbálta meg felhívni magára az úton haladó autósok figyelmét – sikertelenül. A súlyosan kiszáradt Kristin Hopkinst –aki el-elvesztette eszméletét – mentőhelikpterrel szállították kórházba, kritikus állapotban. A CNN a négy gyermekét egyedül nevelő nő családjától megtudta, hogy Hopkins mindkét lábfejét amputálni kellett, olyan súlyosan sérültek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik