Közélet

„Fantomlakásokba” vitték az elkábított budapesti lányt

A férfi fürsőruhás fotózást ígért, ám helyette elkábította áldozatát és szexuális szerepjátékokra kényszerítette.

Egyelőre még keresik a rendőrök azt a két lakást, melyekben megfordult áldozatával az a férfi, aki fotósnak kiadva magát kábított el egy lányt, és kényszerített szexuális szerepjátékokra – értesült a Hír24. Azt korábban is tudni lehetett, hogy a 29 éves fiatalember először egy XIV. kerületi lakásba invitálta áldozatát, majd – már kábult állapotban – egy budai ingatlanba vitte őt. Úgy tudjuk, az egyik lakás a Róna utcában lehet, míg a másik a Fehérvári úton, de a pontos cím jelenleg nem ismert.

Ahogy arról beszámoltunk, a rendőrség szexuális erőszak miatt indított eljárást az ügyben. A férfit múlt héten kapták el a fővárosi egyenruhások. A férfi jobb kormányos kocsiját a XIV. kerületi Csömöri úton akarták ellenőrizni az egyenruhások, ám a sofőr nem állt meg, gázt adott és elhajtott. Kilométerekkel odébb érték utol, miután balesetet okozott. Az autóban ketten ültek, menekülni próbáltak, de a rendőrök elfogták őket. A tettes azóta is kórházban van és állítólag nem emlékszik pontosan, hová vitte a lányt.

Az eljárás alatt kiderült, a sofőr egy internetes portálon adott fel hirdetést, melyben azt írta, fürdőruhás reklámfotókat készít. Egy lány jelentkezett a hirdetőnél, és 2014. április 26-án találkozót beszélt meg a „fotóssal” egy budapesti, XV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában. A nőt támadója a XIV. kerületi lakásban többször itallal kínálta, amelybe bódító hatású szert kevert.

A rendőrség hétfőn közölte, a gyanúsított kihasználva áldozata bódult állapotát, szexuális szerepjátékokra kényszerítette és többször bántalmazta. Úgy tudjuk, a fiatalembernél – például a kocsijában – szexuális segédeszközöket, egyebek mellett ostort és álarcot találtak a nyomozók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik