Közélet

Négy nőt tartott szexrabszolgaként egy orosz férfi

Egyikük összekötözött lepedőkön mászott le a fogva tartójának erkélyéről.

Az orosz rendőrség nem győzi dicsérni annak a huszonkilenc éves nőnek a bátorságát, akinek összekötözött lepedők segítségével sikerült megszöknie fogva tartójától. A kábítószer kereskedelemből élő, harmincnégy éves Emmanuel Maslow, négy nőt tartott rabságban, második emeleti lakásában az Oroszország keleti részén fekvő Irkutskban – írja a Daily Mail.

Az elsőre megnyerő modorú Maslow a városban randevúzott a nőkkel, majd ha sikerült őket felcsábítani a lakására, többé nem engedte el őket. A férfi jórészt láncon, illetve folyamatosan alkohollal, és drogokkal elkábítva tartotta a nőket, akiket szexrabszolgának használt. Nem csak ő, olykor az üzletfelei is megerőszakolták őket. A lakást masszív biztonsági ajtó védte, Maslow pedig megfenyegette foglyait, hogy az életükbe kerülhet, ha segítségért kiabálnak, vagy hangoskodnak.

A huszonkilenc éves nőnek úgy sikerült megszöknie, hogy rengeteget ivott, fogva tartója pedig azt hitte, teljesen ki van ütve. Mikor Maslow elment otthonról, a nő összekötözött lepedők segítségével mászott le a lakás erkélyéről, és a rendőrségre sietett. Az egyenruhások vele együtt mentek vissza a lakásba, kiszabadították a másik három rabnőt, a férfit pedig őrizetbe vették. A lakásban nagy mennyiségű kábítószert találtak. A nőket jelenleg kórházban ápolják, egyelőre még nem tudni, hogy mennyi ideje raboskodtak Maslow lakásán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik