Közélet

Kattant a bilincs a fenékrázás után

Riszálás, rendbontás és drog juttatott rácsok mögé három amerikai gráciát.

Az egész azzal kezdődött, hogy a 20 éves Coura Valazquez hétfő délután besétált az Oregon állambeli Beaverton városi bíróságára, hogy befizessen egy pénzbírságot. Tekintettel arra, hogy az ilyetén ügyintézés mekkora megterheléssel járhat, a kisasszony nem egyedül érkezett, lelki támaszai a 20 éves Brittany Medak és a 22 éves Leokham Yothsombath voltak.

Miután a három grácia kilépett az épületből, Yothsombath előkapta okostelefonját és videóra vette, ahogy Valazquez és Medak intenzív fenékrázással (ún. twerkinggel) protestáltak az amerikai igazságügyi rendszer igazságtalansága ellen. A szemtanúk elmondása szerint ezzel még önmagában nem is lett volna gond, azonban a “táncoló” lányok végül alfelüket már meztelenül mutogatták, egyikük pedig két parkoló autó közé vizelt.

Mire a rendőrök a helyszínre értek, az amerikai kisasszonyok megléptek, de nem sokkal később megálltak egy közúti ellenőrzés kedvéért. Olyannyira az igazoltató járőr kedvére akartak tenni, hogy beleegyeztek járművük átkutatásába is – a kocsiból marihuána, metamfetamin és kokain került elő.

Meglepő módon nem ez az első eset, melyben a ringó csípők rácsok mögé juttattak valakit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik