Közélet

Ginával kábítottak el gazdag férfiakat Budapesten

A kábítós bűnöző egyik kiszemeltjét legalább három-négymillió forintos kár érte, eltűnt egyebek mellett a telefonja, az órája, az öltönyei, minden, ami mozdítható volt.

Saját áldozatai fogták el és adták rendőrkézre azt a 30 éves férfit, akiről kiszemeltjei szerint okkal feltételezhető, hogy a Gina nevű dizájnerdroggal az elmúlt egy évben több tehetősebb fiatal férfit „ütött ki” népszerű, külföldiek által is látogatott belvárosi szórakozóhelyeken – írja a nol.hu. Azt mondták a tettesről, amolyan könnyen ismerkedő típus, aki újdonsült ismerőseit azonnal meghívja egy italra. Miközben fizet, ügyel rá, hogy a társaságból néhányan legalább lássák, vastag a pénztárcája.

Egyik utolsó elkábított áldozata a lapnak elmondta,  március végén egy mulatóban szórakozott a barátaival, amikor a féri hozzájuk csapódott. Nem tudja, mikor tehette az italába a Ginát. Csak arra emlékszik, hogy hirtelen érezte, hogy valami nincs rendben vele. Lement a parkolóba, ahol máskor a kocsijának kellett volna állnia, de akkor nem volt ott.

A rabló vele ment, mint aki segíteni próbál rajta. Később ez lett a veszte. A parkoló kamerája ugyanis azonosításra alkalmas képet készített róla.

A férfi elmondta, a bűnöző kipakolta a lakását, három-négymillió forint lehet a kára. Elvitte a telefonját, az óráját, a tabletjét, a kocsija kulcsait, a kabátjait, hét öltönyét, mindent, ami mozdítható volt. Másnap, amikor magához tért, elkérte a térfigyelő kamera felvételeit, és körbejárta azokat a szórakozóhelyeket, ahol előző nap megfordultak. Végül sikerült kideríteni, hol lakik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik