Közélet

Eltűnt a kórházból a luxusautót rommá törő ámokfutó

A sofőr fékezés nélkül rohant egy kamion oldalának. Állítólag felmerült a gyanú, hogy drogozott.

Szombat hajnalban még egy ripityára tört, tízmilliós kocsiból húzták ki, néhány órával később pedig már megszökött a szombathelyi kórházból egy autós. A Bors úgy tudja: a budapesti férfi a rendőrök elől lépett meg. A Mercedes E500 vezetője a piros jelzés ellenére hajtott be a Rumi út–86-os főút kereszteződésébe Szombathelyen

A luxusautó fékezés nélkül csapódott egy kamion oldalába. A tűzoltók és a mentők szabadították ki két utasát. Meg nem erősített információink szerint felmerült a gyanú, hogy drogot is fogyasztottak.

A lap úgy tudja, az érintettek éjszaka a buszpályaudvarnál akartak lángost enni. Egy ember állt előttük a sorban, egyikük hozzávágott egy húszezrest, közben azt mondta, nesze, b… meg, jó lesz neked a következő is – tette hozzá. Ezt rossz néven vette a megdobott, és visszahajította a pénzt. Ezután veszekedés robbant ki.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!