Közélet

VV-lány lehetett Welsz Tamás szeretője

Titkos luxuslakást tarthatott fenn Welsz Tamás az I. kerületben, állítólag itt fogadta alkalmi hölgyismerőseit.

Az érdi és a Logodi utcai ingatlanok mellett volt egy harmadik, „titkos” lakása is Welsz Tamásnak, amiről a család semmit nem tudott – írja a Blikk. A lap a Zsolt utcában talált rá a modern társasházra, amelynek aljában több üzlethelyiség található.

Érdeklődésükre mind a lakók, mind a közeli üzletek alkalmazottai megerősítették: a vállalkozó egészen a halála előtti napokig hetente többször is megfordult ott, és szinte kizárólag fiatal dekoratív hölgyek társaságában érkezett. “Jól ismertük a sajtóból Welsz Tamást, szinte mindig fiatal lányok társaságában érkezett, kolléganőimmel mértük az időt, kivel mennyit tölt a lakáson” – mesélte egy hölgy.

“Többször is megfordult Welsz lakásán a ValóVilág egyik ismert szereplője is. Én tavaly láttam, néhány hónappal korábban ért véget a valóságshow, s a lány utána is sokat szerepelt a médiában, nem lehetett összetéveszteni. Ő is órákat töltött fenn a lakásban” – tette hozzá.

A Welsz-ügy pedig csak bonyolódik, az Index szlovákiai szálakat talált: egy nagymegyeri borász februárban búcsúlevelet hagyott hátra, de a holtteste máig nem került elő. Egy másik szlovákiai magyar vállalkozót március közepén áfacsalás miatt letartóztattak, de a vizsgálati fogságban állítólag meghalt. A lap úgy tudja, mindketten Welsz Tamás szlovákiai kapcsolatai közé tartoztak,

A vállalkozó halála körül is egyre több a rejtély, a kérdőjel. Betörtek hozzá, vagy mégsem, az is lehet, hogy meg sem halt. Az élettársát pedig állítólag megfenyegették: