Közélet

Tragikus tűzesetek napja az országban

Budapesten egy idős asszony halt meg, amikor lángba borult a lakása. Holttestet találtak egy kigyulladt izsáki házban is.

Tűz volt egy III. kerületi, háromszintes épületben szombat reggel, a tűzoltók egy idős asszony holttestét hozták ki az égő konyhából – mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Kisdi Máté közlése szerint a háromszintes épület második szintjén, egy lakás konyhájában keletkezett a tűz, öt négyzetméteren égtek a konyhabútorok.

A tűzoltók a konyhában egy eszméletlen idős asszonyt találtak, akit kivittek az épületből, de a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A tüzet eloltották, az épületből tíz embert kikísértek a füst miatt. Az épület átszellőztetése után ők visszatérhettek a lakásukba.

Tragédia Izsákon

Holttestet találtak egy kigyulladt családi ház oltása közben szombaton Izsákon is. Ott egy 60 négyzetméteres ház gyulladt ki. A tűzoltók két gázpalackot kihoztak az épületből, és az oltás, valamint az épület átszellőztetése után találtak rá a halottra – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik