Közélet

Öt nő életét tette pokollá a szadista férfi

Szex közben durván megkínozta barátnőit. Volt, akit eszméletvesztésig fojtogatott, mást felhevített ollóval égetett és vagdosott.

A 29 éves St. Louisban élő egyéni vállalkozó az elmúlt években egyik nőt hódította meg a másik után. Adam Michael Capriglione minden kapcsolata nagy szerelemnek tűnt kezdetben, ám később pokollá változott. A gyanú szerint a fiatal férfi az elmúlt nyolc évben összesen legalább öt nőt tartott fogva hosszabb-rövidebb ideig, miközben válogatott módszerekkel, többek között lelki terrorral és testi fenyítéssel kínozta őket.

Az ügyészség állítása szerint a vállalkozó igazi szexuális ragadozó és a már említett öt nőn kívül is lehetnek még áldozatai. Egy részüket az interneten ismerte meg, az első néhány hónapban igyekezett romantikus, bizalmi kapcsolatot kialakítani, majd ez fordult át szélsőséges erőszakba. A férfi a szó szoros értelmében egyik barátnőjét sem tartotta fogva, ám lelki terrorral és fizikai fenyítéssel elérte, hogy egyikük se hagyja el őt, és azt is, hogy egyikük se menjen a rendőrségre. Végül úgy bukott le, hogy egyik áldozata kórházba került a sérülések miatt, amit akkor szerzett, amikor Capriglione szex közben megkínozta. A kórház értesítette a rendőrséget.

A vád szerint a férfi egyszerre csak egy nővel tartott fenn kapcsolatot, volt olyan áldozata, akit szex közben eszméletvesztésig fojtogatott, de olyan is volt, akit felhevített ollóval égetett és vagdosott, majd gumikalapáccsal ütlegelt – írja a Huffington Post. A szadista 2007-ben egy akkor még kiskorú lánnyal is kapcsolatot létesített, akiről videót is készített, épp ezért a testi erőszak, a szodómia és a személyi szabadság korlátozása mellett még gyerekpornó készítése miatt is elítélhetik.

Capriglione ellen összesen 19 vádpontot hoztak fel, ám a férfi ügyvédje, Joseph Green szerint védence minden pontban ártatlan. A védő állítását azzal igyekszik bizonyítani, hogy ügyfele ellen még sosem indult nyomozás, és azzal, hogy az érintett áldozatok közül az egyik nő gyermekelhelyezési vitában áll a férfivel, a másik négy pedig volt barátnője, akik így próbálják őt befeketíteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik