Közélet

Külföldi kocsival gázolták el a budapesti közterület-felügyelőt

A gázoló egy fekete BMW-t vezetett. A mozgáskorlátozottaknak számára fenntartott helyre parkolt, és nem tetszett neki, hogy mindezt dokumentálják.

A rendőrség továbbra is keresi azt az autóst, aki hétfő délután elütött egy közterület-felügyelőt Budapest XVIII. kerületében. A gyanúsítottról és kocsijáról kép készült, ezt a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken tette közzé.


police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi a Jegenyefasor és Lakatos út kereszteződésénél található parkolóban, a mozgáskorlátozottak részére fenntartott helyre parkolt, emiatt a közterület-felügyelő intézkedni akart és lefotózta a kocsit, hogy dokumentálja a szabályszegést. A sofőr válaszul beindította az autós,  és miközben távozni próbált, nekihajtott a közterület-felügyelőnek. Ezután elhagyta a helyszínt.

A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomoz, ismeretlen tettes ellen. Kérik, akia képen látható személyt felismeri, vagy a kocsival vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést.


police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik