Közélet

Felgyújtotta a házat, amíg az élettársa aludt

Megromlott a kapcsolatuk és ezért akart véget vetni életének a nő.

Még tavaly szeptemberben kapott bejelentést a Békési Rendőrkapitányság arról, hogy ég egy ház – közölte a police.hu. Az épületben egy férfi és egy nő lakott, a füst miatt mindketten rosszul lettek, a tűzoltók eszméletlen állapotban hozták ki őket a házból.

A nyomozás adatai szerint a házban lakó 56 éves Cs. Mária gyújtott meg több helyiségben különböző textileket, asztalterítőt, illetve függönyöket. Elmondása szerint élettársával megromlott a kapcsolata és ezért akart véget vetni életének. Úgy okozott tüzet a házban, hogy tudta, a férfi az egyik szobában alszik.

Mikor a füst és a tűz terjedni kezdett, akkor próbálta meg felébreszteni, de időközben mindketten rosszul lettek és eszméletüket vesztették. A nőt életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők, élettársa könnyű sérülést szenvedett. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az 56 éves békési Cs. Máriát emberölés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja. Emberölés bűntett kísérlet miatt javasol vádemelést a rendőrség a békési nő ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik