Közélet

25 méteres zuhanást élt túl egy sofőr

A tengerparti szikláról zuhant a mélybe, miután elvesztette uralmát autója felett. És nem csak túlélte, még a súlyos sérüléseket is megúszta.

Még viccelődni is volt ereje annak a brit férfinak, aki egy nagyjából 25 méteres szikláról zuhant a tengerbe a dél-angliai Brighton közelében, miután áttörte a part mentén haladó út korlátját – jelentette a helyi mentőszolgálat. A Ford Focust vezető férfi a szerencse mellett a nagy sebességnek köszönheti életét. Autója ugyanis elég sokat repült ahhoz, hogy ne a sziklákra, hanem a tengerbe csapódjon be.

A sofőr önerőből mászott ki szétroncsolódott autójából a sziklákra, ahol a mentőegységek megtalálták. A Daily Mail beszámolója szerint a férfinak még arra is volt ereje, hogy viccelődjön a mentésére érkezett emberekkel, akik létrák és hegymászó-felszerelések segítségével emelték ki a tengerpartról, hogy mentőautóba tudják rakni.

Eddie Mitchel fotóriporter felvételén jól lehet látni, milyen elképesztően szerencsésnek mondhatja magát a sofőr, hogy életben maradt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik