Közélet

Holtan került elő az eltűnt férfi Hévizen

Péntek óta keresték, ma hajnalban találták meg a holttestét a tóban.

Vasárnap reggel megtalálták a hévízi tóban pénteken eltűnt férfi holttestét – értesült a helyszínről az MTI. Mivel rendkívüli halálesetről van szó,a rendőrség nem nyilatkozhat.

Az MTI helyszíni forrásból úgy értesült, hogy vasárnap reggel, nyitás előtt talált rá a tófürdő egyik dolgozója a holttestre.  Az áldozat egy 37 éves zalaegerszegi férfi, péntek óta keresték.

Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) szóvivője szombaton az MTI-nek elmondta: a tófürdő pénteki zárása után észlelte a személyzet – miután megtalálták a személyes holmiját -, hogy eltűnt valaki. Arra gyanakodtak, hogy a férfi a tóban merült el, ezért a VMSZ segítségét kérték. A vízimentők a keszthelyi tűzoltók segítségével kezdték meg péntek este az eltűnt férfi utáni kutatást, de szombat hajnali kettőig a keresés nem vezetett eredményre. A kutatást szombat reggel hét órától a hévízi fürdő dolgozóinak közreműködésével, két szonár készülékkel és búvárokkal folytatták, a munkába a nap folyamán a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai is bekapcsolódtak. A kutatást végző szervezetek munkatársai szombat este 9 órakor befejezték a keresést, miután addig nem találták az eltűntet. Holttestét vasárnap reggel dobta fel a víz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik