Közélet

Semmire sem emlékszik a Mekit lerohanó nő

Nem volt sem alkoholos, sem kábítószeres befolyásoltság alatt, amikor elkezdett tangában őrjöngeni a gyorsétteremben, állítja a floridai nő.

Írtunk már korábban erről a nőről és arról, ahogy bekattant a McDonald’s-ban, de akkor még nem lehetett tudni, hogy mi történt vele. A nő teljesen lebontotta a pultot, majd mindent szanaszét dobált. A Gawker most arról ír, hogy megszólalt a nő, de nem lettünk okosabbak.

A negyvenegy éves Sandra Suarez ugyanis állítja, semmire sem emlékszik. De a rendőrségi beszámoló szerint a nő azután kelt ki ennyire magából, miután a gyorsétterem egyik alkalmazottja visszautasította az ő orális ajánlatát.

A kétgyermekes anyukát az eset után őrizetbe vették és hétezer dolláros bírságot kapott, de ő, amellett, hogy állítja, nem emlékszik semmire, azt is hozzátette, hogy súlyos depresszióval küzd.

Lehetséges, hogy a nőnek Floridát is el kell hagynia, mert a netes hírverés nem vet rá túl jó fényt, de talán az elégtételt jelenthet a számára, hogy a gyorsétterem kirúgta a videót feltöltő alkalmazottat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik