Közélet

TEK-esek teperték le a volt élettársát fenyegető férfit

A nő szerint egykori párja többször életveszélyesen fenyegette és bántalmazta, késsel és kispuskával próbált ráijeszteni.

A bükkösdi nő a napokban tett bejelentést a rendőrségen volt élettársa miatt. Azt mondta, egykori párja az elmúlt időszakban több alkalommal életveszélyesen megfenyegette és bántalmazta, egyszer még kést is szorított a torkához, de olyan is előfordult, hogy kispuskát fogott rá.

A Szigetvári Rendőrkapitányság a Terrorelhárítási Központ segítségét kérte a 25 éves fiatal elfogásához. A fenyegetőzőre saját otthonában csaptak le. A nyomozók a házkutatáskor, a melléképület mögött egy elrejtett, házilag átalakított távcsöves kispuskát találtak, és előkerültek a hozzá tartozó lőszerek is.

A fiatalt előállították. A lőfegyverrel visszaélést elismerte, azt azonban tagadta, hogy volt élettársát megfenyegette vagy zaklatta volna. Ennek ellenére zaklatás miatt is eljárás indult ellene. Jelenleg őrizetben van és a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Olvasói sztorik