Közélet

Egymillió jár a tatabányai asszony gyilkosáért

Az idős áldozatot fényes nappal, egy lépcsőházban szurkálták halálra. Gyilkosát azóta is keresik.

Nyoravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség a máricus 26-án történt, tatabányai gyilkosság kapcsán. Aki segít kézre keríteni a tettest, egymillió forintot kaphat.

Ahogy arról beszámoltunk,az idős nőre délelőtt 10 óra körül támadtak rá  a Komáromi úton, egy lépcsőházban. Gyilkosa késsel rontott neki. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt. A tettes a történtek után elmenekült. A rendőrség emberölés miatt nyomoz, azóta is ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségi kéri, aki tudja, ki lehet a támadó és hol tartózkodhat, netán a bűncselekménnyel kapcsolatban vannak információi, tegyen bejelentést.

Nyomravezetői díj

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik