Közélet

Lefejezte apját, és megette a nyakát

Szemtanúk elmondása szerint közben mosolygott és „gyanúsan nyugodt” volt.

A harmincéves férfi egy rokon elmondása szerint már hat éve nem találkozott az apjával, és csak most tért vissza otthonába, egy nigériai faluba, ahol első dolga volt, hogy megölje az édesapját – írták nigériai lapok. Nwode Chukwudi Awam a beszámolók szerint egy bozótvágóval fejezte le 56 éves apját, majd megette a férfi nyakát.

„Látták, ahogy az egész nyakat megeszi” – közölte a sajtóval egy helyi rendőr. A tiszt hozzátette: a levágott fejen „nem látni azt a testrészt, ami a nyak”. A rendőrség szerint nem lehet kizárni, hogy valamilyen szertartás része volt a nyak elfogyasztása, de erre majd akkor tudnak választ kapni, ha az őrizetbe vett férfi vallomást tesz.

A férfit ugyanis sikerült a rendőrségnek letartóztatnia, bár az őt körbevevő rendőröket is bozótvágóval fenyegette. Awam nagybátyja azt állította: a férfi a fejében lévő hangokat követve tért vissza falujába, hogy megölje az apját. Az esetről fényképek is készültek, amelyeket erre a linkre kattintva tud megnézni (CSAK FELNŐTTEKNEK!!)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik