Közélet

Egy videó, amin nevetni fog, pedig tudja, nem kéne

Nagyon elítélendő, szörnyen gonosz dolgot művelnek egy öreg nénivel részegnek tűnő fiatalok. És mégis...

Utálni fogja magát, de könnyen lehet másodszor is rá fog kattintani a lejátszás gombra, miután megnézte ezt a román faluban készült felvételt, amely futótűzként kezdett el terjedni a románok közt a Facebookon, majd – miután utat kikerült a LiveLeakre – az egész világon. A “pokolra fogok jutni, amiért ezen nevettem” kijelentés talán még soha nem volt ennyire találó, hiszen minden jóérzésű ember elitéli amit a felvételen látható öreg nénivel művelnek. És mégis, sokan annak ellenére önkéntelenül is felröhögnek a felvételt megnézve, hogy tudják, nagyon nem kéne.

Ezt támasztják alá a LiveLeaken is olvasható hozzászólások, ahol egymás után közlik az emberek, hogy egyrészről legszivesebben szétvernék a videón látható fiatalok fejét egy jó nagy lapáttal, de ugyanakkor végignevették az esetet. És közben azon szörnyülködnek, hogy viccesnek találták.

A felvétel egyébként úgy tűnik Jilava faluban készült, és a Daily Mail cikke szerint az egyik elkövetőt a román Facebook-felhasználók azonosították is. Állítólag Ő az: https://www.facebook.com/geo.jiatat A brit lap azt írja, a helyi rendőrség már elkezdett foglalkozni az üggyel, és vizsgálják, hogy eljárást tudnak-e indítani a felvételen látható fiatalok ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik