Közélet

Karcolás nélkül megúszta a kizuhant kisfiú

Angyalok vigyáztak Kevinre, hogy túlélte a zuhanást – mesélte az anya a balesetről a Blikknek. A kisfiú zúzódások nélkül megúszta a 12 méteres esést.

„Az Isten és az angyalok vannak velünk, valaki nagyon vigyáz a kisfiunkra! Mi más magyarázhatná, hogy semmi baja nem esett, csontja sem törött, egy karcolás sincs rajta?” – így magyarázta a Blikknek a 14 hónapos Görög Kevin Dominik csodálatos megmenekülését Juhász Alexandra, a gyermek édesanyja.

Az egyéves kisgyerek szerdán esett ki a negyedik emeleti ablakból Dunakeszin. De nemcsak hogy túlélte, még zúzódások sincsenek a testén. A kisfiút néhány nappal korábban keresztelték meg, Alexandra egészen biztos benne, hogy ezért ügyelt rá ilyen hihetetlenül a gondviselés.

A kisfiú édesapja, a 28 éves Görög Balázs kitette az ablakba száradni a frissen mosott párnát, és az ablakot rácsukta a párnára, így az ablak odaszorította a párnát. Amikor nem voltak a szobában a kicsi a radiátoron mászhatott fel az ablakpárkányra, és valahogy kinyithatta az ablakot.

Amikor az asszony meglátta a fiát lent a földön, 12 méter mélyen, hangosan mentőkért kiáltott. A kisfiú hangosan sírt, és fel is akart állni, de nem volt szabad neki, ekkor ugyanis még nem lehetett tudni, mi baja lett.

Kevint pénteken még nem engedték haza a kórházból. Eddig mindenféle vizsgálatot végeztek rajta az orvosok, mert nem akarták elhinni, hogy a babának semmi baja nem esett egy 12 méteres zuhanás után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik