Közélet

A nemi szervébe rejtette a luxusórát

Egy amerikai férfi Las Vegasba ment mulatni, ahol felszedett egy lányt, akinek fizetett egy privát masszázst. A luxusórája bánta.

Az eset még januárban történt, de a híre csak most jelent meg a sajtóban – írja a Las Vegas Review Journal. A hatvanhat éves Kenneth Herold a szerencsejáték fővárosának egyik hoteljében találkozott a huszonöt éves Christina Lafave-al, szó szót követett, majd az idős férfi meggyőzte a lányt, adjon neki egy privát masszázst a szobájában. A meggyőzés háromszáz dollárba került, de a fiatal nő felment a férfi szobájába.

Néhány órával később Mr. Herold azzal hívta fel a hotel recepcióját, hogy eltűnt a harmincötezer dolláros Rolexe, forintosítva ez 77 millió. A rendőröknek a férfi azt mesélte, hogy a masszírozás előtt a hölgy arra kérte, vegye le az órát, úgy azért könnyebb a kényeztetés, a karóra csak zavarná őket. Így nem volt nehéz dolga a nőnek, de a rendőrök végül elkapták.

A nyomozás során könnyen elvezettek a szálak a fiatal alkalmi masszőrhöz, aki bevallotta, elrejtette az órát, méghozzá a vaginájába. De itt nem ér véget a történet, ugyanis a csúcskategóriás Rolexet vissza is kellett juttatni a gazdájának, ezért a rendőrök egy közeli kórházba szállították a tolvajt, hogy operálják ki belőle.

A műtét után a hölgyet őrizetbe vették, a vád ellene lopás, de az ügyvédje már most jelezte, ők más állásponton vannak, véleményük szerint a férfi odaajándékozta az órát védencének, így a lopás szóba sem jöhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik