Közélet

Levágott lábbal ébredt a vonatsíneken

Ignácz Péter
Ignácz Péter

újságíró. 2014. 03. 28. 11:42

Amikor nem igazán lehet eldönteni, hogy egy baleset áldozata hihetetlenül szerencsés vagy hihetetlenül peches.

Korábban a témában:

Igazán rossz másnapja volt egy ötvenes éveiben járó japán férfinak, aki egy kollégájával eltöltött munka utáni italozást követően arra ébredt egy vasútállomáson, hogy a síneken fekszik, feletette egy vonat áll, és bal lába térdtől lefelé hiányzik – jelentette a japán sajtó. A férfi csütörtök hajnalban maga hívta ki a mentőket Karatsu város főpályaudvarára, közölve a segélyhívóval, hogy milyen helyzetben tért magához. A férfit azonnal kórházba szállították. Pontos állapotáról nem közöltek információkat.

Karatsu station (vasútállomás, ) Az állomás és a sín, ahol levágott lábbal ébredt a japán közszolga
Fotó:KNN News

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy a férfi hogyan került a sínekre az állomáson, köszönhetően annak, hogy a meg nem nevezett áldozat nem emlékszik semmire. Az biztos, hogy a köztisztviselőként dolgozó férfi egyik kollégájával italozott szerda este, nagyjából fél kilencig, és utána hazaindult. Az egyik esti vonattal akart hazajutni, de soha nem jutott fel a szerelvényre.

Egészen addig, amíg több mint hat órával később felébredt, senki sem vette észre, hogy ott feküdt a síneken. Az a mozdonyvezető sem, aki szerda este fél 11-kor leparkolta az állomáson a vonaton, ami alatt a szerencsétlenül – vagy igazán szerencsésen – járt férfi felébredt. A rendőrség jelenleg azon a véleményen van, hogy az volt a vonat, amelyik levágta az ájultan fekvő férfi lábát. A hatóságok azt is vizsgálják, hogy az alkoholnak köze volt-e ahhoz, hogy a sínekre zuhant – bár ez, ahogy a Rocketnews24 megjegyezte, elég egyértelműnek tűnik.

És, hogy mindez hogyan nézhetett ki, íme, egy szép animáció.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.