Közélet

Soroksári gyilkosság: kísérteties dolog derült ki

A nőknek meg kell halniuk című krimit olvasta meggyilkolása előtt a Soroksáron megölt Kardosné Gyurik Krisztina, amelyben a későbbi halálához hasonló brutális tett is szerepel – írja a Bors.

Krisztina nem sokkal a halála előtt kezdett bele egy 1994-ben megjelent orvosi krimibe, amelyben Ken McClure szerző arról is ír, ahogyan egy pszichopata gyilkol. Áldozata kezét-lábát megkötözi, majd elővesz egy kést, levágja a nőről a ruhát, ezután végez vele. Ezek az események pedig kísértetiesen hasonlítanak arra, ahogyan Krisztinát megölték – tudta meg a Bors.

Kardosné Gyurik Krisztinát szeptember 25-én este futás közben támadták meg, kezét-lábát összekötözték, majd zsineggel megfojtották. Meztelen volt, amikor megtalálták, csak cipő és zokni volt rajta.

A napokban több tanú, így Krisztina férje is visszakapott tárgyakat, amelyeket a gyilkosság nyomozása kapcsán bűnjelként foglaltak le. Egyes források szerint azokat a dolgokat adta vissza a rendőrség, amelyekről bebizonyosodott, hogy nincs jelentőségük az ügy kiderítése szempontjából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik