Közélet

Halálos gázolás Nyírcsászáriban

A kisbusz sofőrje előbb elhagyta a helyszínt, majd később visszatért oda..

Halálra gázoltak egy férfit Nyírcsászáriban hétfőre virradó éjszaka – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Fülöp Gergely tájékoztatása szerint az elgázolt férfi holttestét 2 óra 30 perckor találták meg a Nyírbátorhoz közeli település egyik utcájában. A bejelentést követően a megyei főkapitányság és a nyírbátori városi kapitányság munkatársai kezdték meg a helyszínelést, valamint az akkor még ismeretlen elkövető felkutatását.

A rendőrök azonosították az elgázolt férfit, aki egy 45 éves helyi lakos, illetve megtalálták a gázoló jármű rendszámát is. A keresett kisbusz vezetője, egy 59 éves mátészalkai férfi ekkor tért vissza a helyszínre, és azt állította: nem vette észre, hogy elütött valakit – tette hozzá a szóvivő.

A gázoló ellen segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanújával indult nyomozás és szakértők bevonásával vizsgálják a körülményeket.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!