Közélet

Letartóztatták egy börtönben forgató tévéstáb két tagját

Egy amerikai televíziós sorozathoz vettek volna fel jeleneteket, de a bejutáshoz szükséges ellenőrzés közben fennakadtak.

A tévések a Fox televízió egyik új sorozatának próbarészén dolgoztak, amikor egy chicagói börtönbe akartak bejutni, forgatni – jelentette a Chicago Tribune. A stáb tagjait persze a börtönőrök biztonsági ellenőrzésnek vetették alá, amelynek része volt a hátterük leellenőrzése és járműveik átkutatása.

Ekkor derült ki, hogy a stáb egyik tagja úgy akart bemenni a börtönbe, hogy közben letartóztatási parancs volt érvényben ellene, egy másik stábtag, egy sofőr, pedig olyan járműt vezetve érkezett, amelyben marihuána volt.

A börtönőrök mindkét férfit azonnal le is tartóztatták. James Suhajdát – aki ellen a letartóztatási parancs volt érvényben – rögtön bent is tartották a Cook megyei börtönben, hogy később majd átadják a letartóztatását kérő rendőrségnek. A sofőrt – akit nem neveztek meg – azonban a letartóztatása után vádemelés nélkül szabadlábra helyezték.

Egy rendőrségi szóvivő a Tribune-nak elmondta: örömmel fogadják a börtönben forgatni akaró filmstábokat, de őket is – csakúgy, mint minden más látogatót – komoly ellenőrzésnek vetik alá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik