Közélet

A portással üzent exének, hogy megöli

A szerelmes férfi nem tudta feldolgozni, hogy élettársa elhagyta, ezért folyamatosan zaklatta a nőt.

„Ki foglak nyírni” – ezzel fenyegette egykori párját az a férfi, akit hamarosan bíróság elé állítanak Zalaegerszegen. A megyei főügyészség csütörtökön közölte, a zaklató ellen vádat emeltek.

A vádirat szerint a kapcsolat 2010 augusztusától 2013 júliusáig tartott, időszakonként a pár együtt is élt. A férfi nem tudta feldolgozni a szakítást, telefonon hívogatta a nőt, ilyenkor becsmérelte vagy épp azzal fenyegette, hogy végez vele.

Tavaly júliusban, valamivel több, mint két hét leforgása alatt összesen 136-szor hívta volt élettársát. Megjelent a nő munkahelyén is, és a portásnál azt az üzenetet hagyta, hogy megöli őt. Mindezeken túl többször ment a lakásához is, a kaputelefont hosszasan nyomta, fenyegetőzött. Egykori szerelme emiatt rettegésben élt.

A zaklatót rendőrök próbálták igazolni, de nem volt hajlandó megmutatni az iratait, szidta a az egyenruhásokat, a nőt, és közölte, hogy jól szétveri a fejét, a járőröket pedig felszólította, hogy „takarodjanak” el. Nem ez volt az utolsó, hogy a férfi megjelent a háznál, később is rendőröket riasztottak a helyszínre.

A férfinak zaklatás miatt kell felelnie a Zalaegerszegi Járásbíróságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik