Közélet

Betört a templomba és késsel támadt a férjére

A Tennessee állambeli Church Hill templomába autóval próbált bejutni egy nő, majd egy konyhakéssel férje felé indult. Állítja, megszállta az ördög.

A rendőrségi beszámolók szerint a nő nem volt teljesen magánál, amikor autóba ült és a férjére rontott, folyamatosan azt mondogatta, hogy „bennem van az ördög, megszállt az ördög!” A mellén megszúrt férfit kórházba szállították, állapota stabil – írja a WSFA.

Kihallgatásán a nő azt mondta, korábban elhatározta, hogy Istennek szenteli az életét, többször beszélt is vele. Az Úr mondta azt neki, hogy ne szívjon egész nap marihuánás cigarettát, de „azt megengedte nekem, hogy esténként elszívjak egyet-egyet, csak relaxációs céllal”, majd hozzátette, hogy amikor szív, akkor olyan dolgokat lát, amiket más nem és ezt is isteni behatásnak vélte.

Arról, hogy miért szúrta meg a férjét, azt mondta, azért, mert imádta az amerikai autóversenyeket, a NASCAR-t, és azt is az Úr mondta neki, hogy menjen a templomba. „Az Úr azt mondta nekem, hogy menjek a templomba, ezért én megpróbáltam a kocsival az ajtón keresztül bejutni” – mondta a rendőröknek.

Végül arról kérdezte a rendőröket, hogy a férje meghalt-e. Elmondták neki, hogy életben van, majd ugyanabba a kórházba szállították az asszonyt is, akit rongálással és emberölési kísérlettel gyanúsítanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik